29 березня 2018 р. в Озернянській сільській раді відбулася нарада голови із керівниками навчальних закладів та старостами сіл.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виступив Садовський Микола Дмитрович. Який запропонував відновити роботу по збору цукрового буряка. Працює він вже не перший рік, пункти в нього діють в Ланівцях, Максимівці, Олешківцях, також в Чорткові, Хоросткові, Козові, Збаражі, інших селах та містах.

За 1 тонну цукрового буряка пан Микола буде віддавати 65 кг. цукру.

Через деякий час він надасть нам усі документи про свою діяльність та зразок договору із накладною, які ми виставимо на сайті. Тому кожен бажаючий зможе з ними ознайомитися.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наступним питанням була пожежна безпека в закладах освіти, сільських радах, будинках культури та інших державних установах.

Богдан Ярославович наголосив усім провести навчання у своїх установах, попередити відповідальних за пожежну безпеку, перевірити весь потрібний інвентар, наявність заряджених вогнегасників, планів евакуації та пожежних виходів. А також перевірити пожежні водоймища.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Далі голова ще раз наголосив, що у суботу 31 березня відбудеться толока, на яку повинні прийти усі бажаючі, відповідальні та небайдужі жителі села.