У неділю 08 червня 2018 р. в с. Озерна було проведено футбольний турнір пам'яті голови колгоспу "Озернянський" Волянського Степана Андрійовича.
У змаганнях взяли участь 4 футбольні команди: Озерна, Беримівці, «Панорама» (Присівці), Заруддя.

Турнір розпочався з хвилини мовчання в пам'ять Волянського Степана Андрійовича.

За підсумками жеребкування в півфінальних матчах ФК Озерна зустрічалася з ФК Беримівці, а ФК "Панорама" з ФК Заруддя. В першому матчі ФК Озерна здобула перемогу з рахунком 4 - 1, у другому півфіналі вольову перемогу здобула команда "Панорама" з рахунком 1 - 0.

Після невеликої перерви бронзові нагороди розіграли між собою команди с. Беримівці та с. Заруддя, де після фінального свистка перемогу святкувала заруддянська команда з рахунком 4-1.

У фінальному поєдинку зустрічалися ФК Озерна та ФК "Панорама". Матч розпочався в напруженій та рівній боротьбі. Першими повели в рахунку футболісти з с. Присівці, відзначився Дорош Василь, але озернянці змогли переламати хід зустрічі та у відповідь забили 7 сухих голів.


Кращим бомбардиром у фіналі став Борис Василь, на рахунку якого 4 забитих м'ячі, також за ФК Озерну відзначилися Блакита Андрій, Франків Андрій та Любачівський Сергій.

Таким чином озернянська команда підтвердила статус фаворита турніру і знову залишає кубок у своїх руках, з чим її і вітаємо!

Фотоальбом