Дорогі жителі села Цебрів, дозвольте від щирого серця привітати вас із Храмовим Празником!

Дорогі жителі села Цебрів, дозвольте від щирого серця привітати вас із Храмовим Празником! Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє.

Відбулися ІІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України.

Вчора відбулися ІІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України.

Відзначення Дня вчителя.

Відзначення Дня вчителя, Дня дошкілля та Міжнародного дня музики вже давно стало знаком всенародної шани та вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Відбувся турнір імені Анатолія Строкатова з настільного тенісу.

Минулого місяця відбувся турнір імені Анатолія Строкатова з настільного тенісу. Багато учасників різних вікових категорій виборювали право бути найкращими. Гарний результат показали учні Озернянського ліцею: Вероніка Ушкевич - 5 місце та Наталя Грицишин - 5 місце. Дівчата дуже старались і ми вдячні їм за їхню працю та наполегливість.

в селі Озерна на місцевому стадіоні відбудуться ІІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України.

30 вересня 2023 року в селі Озерна на місцевому стадіоні відбудуться ІІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України.

У звʼязку із численними фактами руйнування майна місцевого стадіону у селі Озерна, Озернянською сільською радою було встановлено дві камери відеоспостереження, а також проведено Інтернет.

У звʼязку із численними фактами руйнування майна місцевого стадіону у селі Озерна, Озернянською сільською радою було встановлено дві камери відеоспостереження, а також проведено Інтернет.