Проліски, крокуси, білоцвіт, сон-трава та інші перші квіти належать до рідкісних видів рослин, багато з яких занесені до Червоної книги України та під охорону закону

Відповідно до законодавства України, включаючи закони "Про охорону навколишнього природного середовища", "Про рослинний світ", "Про Червону книгу України",важливо зазначити, що порушення законодавства може мати серйозні наслідки для правопорушників. Згідно зі статтею 881 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконне придбання, збут та розповсюдження об'єктів рослинного світу тягнуть за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 гривень, а в разі порушення щодо об'єктів рослинного світу, що перебувають у заповідних територіях чи охороняються міжнародними угодами, штраф становить від 1 700 до 3 655 гривень. За кожен незаконно зірваний екземпляр червонокнижної рослини передбачена відповідна компенсація за її знищення, з розмірами відшкодування, що залежать від виду рослини.

Завершено капітальний ремонт даху Озернянської музичної школи

Завершено капітальний ремонт даху Озернянської музичної школи, зокрема монтаж системи блискавкозахисту згідно ДБН. Крім того, проведено повну заміну дверей у музичних класах та концертному залі. Висловлюємо подяку усім, хто долучився до ремонту. Спільними зусиллями покращуємо організацію освітнього процесу в частині забезпечення комфортних умов для дітей громади.

19 грудня 2023 року відділ освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради за сприяння Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА

19 грудня 2023 року відділ освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради за сприяння Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА отримав спеціальні бокси для дошкільнят. У кожній коробці розвиваючі та настільні ігри, книги та методичні посібники для вихователів. Три бокси будуть передані у відповідні заклади дошкільної освіти та структурні підрозділи ЗЗСО.

Благодійність завжди була властива українському народу. Напередодні Різдва це ще раз підтвердив керівник Озернянської громади Назар Роман

Благодійність завжди була властива українському народу. Напередодні Різдва це ще раз підтвердив керівник Озернянської громади Назар Романів . За його сприянням та за допомогою підприємців громади - ТОВ "Віконенко" , Уніята Андрія , Юника Олега , Глінки Богдана і Санайка Артура було надано одиноким ,які обслуговуються у відділенні соціальної допомоги вдома КУ "ЦНСП", сім'ям загиблих воїнів громади, опікунським та прийомним сім'ям - продуктові набори.

Шановні жителі Озернянської сільської ТГ!Просимо прийти до Озернянської сільської ради ( 3-поверх) для звірки документів з «Реєстром територіальної громади.

Шановні жителі Озернянської сільської ТГ!Просимо прийти до Озернянської сільської ради ( 3-поверх) для звірки документів з «Реєстром територіальної громади.

7 грудня 2023 року за участю представників ДСНС, Національної поліції та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради відбулося офіційне відкриття класу безпеки в найбільшому закладі освіти громади - Озернянському

7 грудня 2023 року за участю представників ДСНС, Національної поліції та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради відбулося офіційне відкриття класу безпеки в найбільшому закладі освіти громади - Озернянському ліцеї.

Охорона дитинства – система державних та громадських заходів, спрямованих на забезпечення повноцінного життя, всебічного виховання і розвитку дитини та захисту її прав

Охорона дитинства – система державних та громадських заходів, спрямованих на забезпечення повноцінного життя, всебічного виховання і розвитку дитини та захисту її прав.