У п’ятницю, 19 жовтня 2018 року відбулася XVI сесія VII скликання Озернянської сільської ради, на ній були присутні 14 депутатів.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Першим розглянули питання оренди гідроспоруд. Було вирішено передати гідроспоруду в оренду спілці рибалок Озерної на 25 років.

Після того із передачею субвенції та змінами до бюджету Озернянської сільської ради виступив завідувач фінансового сектору Стельмах В. П.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На сесії були присутні керівник комунального некомерційного підприємства "Зборівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Зборівської районної ради Кубант О. А. та головний бухгалтер даної установи Сліпий О. Б., які прозвітували про використання наданої їм субвенції за перше півріччя та ІІІ квартал 2018 року. Дане питання буде розглянуто з подальшим вирішенням.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рішенням було прийнято надати громадянину Глінці Б. Я.  в оренду приміщення терміном 1 рік для розміщення там відділення Нової Пошти, адже серед п’яти кандидатів саме він виграв конкурс.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Далі розглядались питання змін до штатного розпису виконавчого комітету та введено штатну одиницю «інспектор по охороні праці», також змінили статути закладів освіти, вказавши засновником Озернянську сільську раду на зміну відділу освіти Зборівської РДА. Ще завідувачем гуманітарного сектору Якубець Л. Б. було зачитано положення «Про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти». Депутати прийняли його одноголосно.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На питанні розгляду заяв громадян депутатом Берестецьким П. Я. було запропоновано зменшити податкове навантаження депутату Уніяту А. В. за оренду земельної ділянки з 12% до мінімальної – 7%, за що було і проголосовано.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наступним було прийнято рішення про затвердження «Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Озернянської сільської ради на 2018-2019 роки».

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Депутатом Уніятом А. В. було запропоновано взяти на баланс сільської ради дороги районного значення із подальшим їх обслуговуванням. Сільський голова Наконечний Б. Я. не підтримав даної пропозиції.

Фото без опису