В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування - це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.


Це свято притаманного українцям способу суспільного життя, в основі якого самоврядне суспільство. Це давня слов’янська і давньоруська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною - владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства, для суспільства і в інтересах суспільства.

Реформа децентралізації – це рішучий крок до європейської якості життя в Україні. Впевнений, сильні об’єднані громади – запорука успішної держави. Ця реформа вимагає від кожного з нас відповідальності за майбутнє України та наших дітей.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Ваша наполеглива і самовіддана праця , високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави.

Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.

 

Міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.
 

Нехай Ваша праця буде плідною, розпочаті справи принесуть вагомі результати, а все задумане здійснюється на благо громади!

 

 

Працівників Озернянської сільської ради привітав голова Богдан Ярославович Наконечний.