Страховий експерт з охорони праці прийняв участь у навчанні працівників ПАП “Агропродсервіс» з питань охорони праці та наданні першої медичної допомоги.

 

 

Щоб бути надійним помічником роботодавців у створенні безпечних умов праці, служба страхових експертів з охорони праці відділень УВД ФССУ в області постійно вдосконалює свій професійний багаж знань та навичок. А пізніше ці фахівці проводять навчання і перевірку знань з охорони праці на підприємствах, установах та організаціях.
 Цього разу проводили навчання з безпеки праці та вдосконалювали навички надання першої медичної допомоги в ПАП «Агропродсервіс» страховий експерт з охорони праці Тернопільського відділення управління ВД Фонду соціального страхування України в Тернопільській області О.Романюк у співпраці з представниками управління Держпраці в області та аварійно-рятувального загону ДСНС в області.
 Ціна невирішеності питань безпеки праціжиття і здоров'я людей. Сьогодні є неприпустимим, коли на робочому місці можуть покалічитись чи загинути працівники, їх діти - залишитись сиротами. Тому завдання страхових експертів з охорони праці Фонду – допомогти, навчити кожного працівника, що його безпека - у його руках. Дотримання інструкцій з безпеки праці може вберегти здоров'я та працездатність. А щоб їх дотримуватись - треба знати, цікавитись, користуватись своїми знаннями та навичками.

Тернопільське відділення управлінні ВД ФССУ в Тернопільській області