Фото без опису

 

 

Шановні колеги,
ми б хотіли поділитися з вами посиланням на онлайн папку, в якій зібрані матеріали щодо коронавірусу COVID-19. Для вашої зручності всі матеріали були поділені на 3 тематичні групи:

 

 

  • Захист дітей під час пандемії COVID-19 (у цій папці ви знайдете міжнародні рекомендації щодо реагування у сфері захисту дітей, а також щодо можливих труднощів, включаючи такі сфери захисту як реагування на гендерно обумовлене насилля та надання підтримки у сфері психологічного здоров'я та психосоціальної підтримки)

     

 

 

 

  • Совладання зі стресом під час пандемії коронавірусу (У цій папці ви знайдете поради для батьків, психологічні аспекти реакції на пандемію, поради щодо совладання зі стресом для дорослих та дітей, а також поради для емоційної підтримки дітей)

     

 

 

 

  • Вразливі групи під час пандемії коронавірусу (У цій папці ви знайдете міжнародні рекомендації щодо включення та захисту вразливих груп, в тому числі людей з інвалідністю та маргіналізованих груп, а також рекомендації щодо попередження та реагування на стигматизацію, пов'язану з пандемією COVID-19).

     

Папки доступні за посиланням - https://drive.google.com/open?id=1ZPM1N23wYB3ukzHBXZnwt1dXyHeT80hF

Деякі матеріали вже перекладені на українську чи російську мови, деякі поки що доступні лише англійською. Ви можете зберегти посилання на цю папку і користуватися нею за потреби. Саб-кластер захисту дітей буде додавати до цієї папки всі поширені через імейл-розвилку матеріали по темі.

З повагою,
саб-кластер захисту дітей