19 лютого 2018 р. ініціативна група у складі: Голови Озернянської сільської ради – Наконечного Б. Я., заступника- Дубини І. П., депутатів - Воробець Л. В., Берестецького П. Я., Уніята А. В., жителів села – Джугана В. Д., Леськів О. В. та вчителя – Берестецької Н. Б. провела зустріч в Службі автомобільних доріг в Тернопільській області та Управлінні патрульної поліції в Тернопільській області.

Під час зустрічі в Службі автомобільних доріг було обговорено вимоги жителів села з першим заступником Хемієм В. І., з яким було узгоджено питання ремонту тротуарів, освітлення центральної вулиці с. Озерна.

При розгляді питання встановлення світлофора депутатом Уніятом А. В. було запропоновано встановити пристрій примусового зниження швидкості автомобілів до під’їзду пішохідного переходу та звернутися до голови Національної поліції та Управління патрульної поліції в Тернопільській області щодо даного питання, оскільки за рахунок субвенцій на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій було виділено 32 тис. грн. для придбання обладнання комплекту «Пішохідний перехід» для Озернянської сільської ради за рахунок субвенцій місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Ці гроші було виділено за сприяння народного депутата України Юрика Т. З.

Цього ж дня ініціативна група перебувала в Управлінні патрульної поліції в Тернопільській області.

Поспілкувавшись з начальником служби безпеки руху Управління ним було запропоновано для вирішення питання 27 лютого 2018 р. зустрітись з начальником Управління.

Про подальший перебіг подій будемо інформувати на сайті Озернянської сільської ради.

Сільський голова:

Б. Я. Наконечний