В рамках програми розвитку пасічництва та пасічної кооперації у громадах своєї присутності Компанія «Контінентал Фармерз Груп» оголошує про початок підготовки до проведення цьогорічного «Марафону лип».

До співпраці запрошуються пасічні кооперативи, організації та ініціативні групи пасічників для організації спільних висадок медодайних дерев.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  «Контінентал Фармерз Груп»

Вимоги до потенційних партнерів – учасників проекту:

  • забезпечення місця для проведення висадки, офіційно погодженого з органами місцевої влади чи іншими уповноваженими структурами;
  • наявність волонтерів та індивідуального інвентарю для проведення робіт;
  • забезпечення догляду (обкошування, підлив тощо) за висадженими деревами впродовж 2-3 наступних років.

Зі свого боку, Компанія «Контінентал Фармерз Груп» забезпечує учасників безкоштовними саджанцями та здійснює їхню доставку до місця висадки.

Зголоситись для участі в акції можна до 15 жовтня, написавши нам на пошту amykhailytsia@cfg.com.ua або зателефонувавши за номером 067 413 65 69.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  «Контінентал Фармерз Груп»

Для довідки:

«Марафон лип» – щорічний соціальний проект, що здійснюється в рамках корпоративної соціальної відповідальності Компанії «Контінентал» та орієнтований на розвиток пасічництва в громадах шляхом збільшення площ липових насаджень.

У 2019 році в рамках проекту на 15-ти різних локаціях у 5-ти областях Західної України було висаджено понад 1600 саджанців липи, гледичії та фундуку. До висадки долучилось понад 120 волонтерів – місцевих жителів, членів кооперативів, співробітників «Контінентал», представників органів самоврядування, працівників лісгоспів, школярів та членів громадських організацій.