Сьогодні пройшли змагання із настільного тенісу "Озерна - спортивне село 2021".

Змагання пройшли на дуже високому рівні, відкривав турнір заступник сільського голови Метельський Андрій. Судями на змаганні виступили Сухацький Ігор та Стельмах Володимир.

Турнір пройшов у 4 категоріях: Учні, Дівчата, Дорослі та Ветерани.

Озерна, яка має свою секцію із настільного тенісу виступила дуже добре! Секції, доречі, уже більше року!

У категорії Дорослі вкотре не було рівних Вонсу Віктору (його дали у цю категорію, бо у нього набагато вищий рейтинг за інших учасників), 2 місце за Лісковським Миколою, а 3 за нашим односельчанином Іваном Петрашкевичом. Всі наші, і всі молодці!

У категорії Ветерани перемогу святкував Вонс Володимир, 2 місце зайняв Стельмах Володимир, а 3 Завальнюк Любомир (на п'ядесталі замість нього стала його онучка).

У категорії Учні у важкій боротьбі перемогу відсвяткував Кулик Максим, 2 місце за Валюсом Петром (це наші вихованці!), 3 місце за Пинягою Вадимом із Залозеччини.

У категорії Дівчата перемогла Греля Галина (староста нашої громади, Висипівці), 2 місце за шестикласницею Грицишин Наталею!!! Неймовірний успіх! А третє зайняла Коробка Марта із Зборовського коледжу.

Також, ми традиційно, відзначили, найстарішого учасника Медведя Василя та наймолодшу учасницю, Грицишин Наталю.

Всі переможці нагороджені грошовими винагородами, грамотами та медалями.

Нажаль, змагання пройшли без глядачів. Ковід вніс корективи у це. Вимірювання температури всіх учасників, сухі рушники та антисептики були присутні. Один стіл ми виставили у коридорі, щоб не було скупчення людей.

Дякуємо усім за змагання! Дякуємо нашому спонсору за допомогу у проведенні турніру!!! Дякуємо усім, хто допоміг з перенесенням столів та організацією.

Чекаємо усіх 21 лютого на шахах!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису