28 березня, пройшов турнір із стрітболу в нашій Озернянській ТГ.
Змагання пройшли у дружній атмосфері у двох категоріях: серед юнаків та дівчат.
Через Ковід та карантин ми не повідомляли громадськість про дані змагання у соцмережах та на сайті; повідомили лише спортсменів та тренерів, щоб виключити умови участі глядачів. Нажаль, ми у помаранчевій зоні, змагання були відкриті лише для спортсменів, які виступали на даному турнірі.
Було 4 команди дівчат та 5 команд юнаків, серед яких було 2 зборівських команди, які виступали поза конкурсом. Всі команди зіграли по 1 матчі із кожним суперником.
Також ми провели серед дівчат змагання по киданню штрафних кидків, де рівних не було семикласниці Кизимі Оленці та серед хлопців Леськову Ігореві (хлопці кидали трьохочкові).
3 місце серед хлопців зайняла збірна 11 класу Озернянської школи: капітан Леськів Дмитро, Сатанівський Олександр, Горохівський Сергій та Христинич Мар’ян.
2 місце за випускниками школи, які у напруженій боротьбі уступили 1 позицію: Ситник Дмитро, Дзядик Андрій та Гомзяк Назарій.
1 місце зайняли: Леськів Ігор, Мусікевич Роман, Метельський Андрій та учень 9 Б класу Дочич Володя.
Також відзначимо наших дев’ятикласників, які дали гідну відсіч набагато старшим та досвіченим суперникам. Молодці!
Серед виступів дівчат теж вистарчало якісних поєдинків. Приємною несподіванкою став виступ учениць школи Озерної, які зайняли 2 місце: Кизима Оленка, Колтко Ангеліна та Ключка Юля. А це учениці 7 та 8 класів!
3 місце зайняли дівчата Дзядик Оля, Мартинюк Уляна та Грицишин Мар’яна.
Перемогу святкувала команда Дзядик Христини, Міщук Віти та Горохівської Марії. Наші дівчата – найкращі!
Дякуємо усім учасникам за участь! Змагання провели інспектор молоді та спорту Стельмах Володимир та заступник голови Метельський Андрій за спонсорські кошти.
У квітні ми через піст та карантин у Програмі фізичної культури та спорту не прописували багато заходів: наступними будуть змагання із перетягування линви між вулицями Озерної та селами громади та організація чемпіонату із мініфутболу між вулицями Озерної та селами громади (це квітень-травень). Можете уже формувати команди та готуватись до турнірів!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису