Громадські слухання!

У неділю 03 грудня 2023 року о 12:30 год. в приміщенні Озернянського сільського будинку культури будуть проводитись громадські слухання по питанню розміщення на території Озернянської територіальної громади сміттєпереробного заводу.

Україна - територія гідності і свободи.

Україна - територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Україна потрібно пишатися і просто неможливо не любити! Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте зберігати і оберігати цей скарб! А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас. З Днем гідності та свободи!

День дітей

У День дітей хочу привітати всіх малюків і їх батьків. Наші дітки – це наша гордість. Бажаю їм благополуччя, радості і щасливої долі.

УВАГА❗️Жителі Висиповецького старостинського округу та всієї Озернянської територіальної громади! Похорон Героя Матвіїва Володимира, відбудеться сьогодні о 12:00 годині. Просимо усіх прийти та попрощатись з Героєм!

УВАГАЖителі Висиповецького старостинського округу та всієї Озернянської територіальної громади!

Повернення Героя на вічний спочин в рідні Висипівці !

Володимир Матвіїв з дитинства мріяв працювати в поліції. Про це він говорив журналістам, коли в лютому цього року записувався у штурмову бригаду Національної поліції «Лють». Тоді лиш оголосили набір, і Володя записався одним із перших добровольців. Високий, гарний 20-літній юнак з села Висипівці.

ишаємося здобутками наших юних спортсменів на чемпіонаті Тернопільської області по тенісі, які здобули призові місця

Пишаємося здобутками наших юних спортсменів на чемпіонаті Тернопільської області по тенісі, які здобули призові місця. У складі команди з Озернянської громади здобули перемогу: