Громадські слухання!

Громадські слухання!

У неділю 03 грудня 2023 року о 12:30 год. в приміщенні Озернянського сільського будинку культури будуть проводитись громадські слухання по питанню розміщення на території Озернянської територіальної громади сміттєпереробного заводу.

Україна - територія гідності і свободи.

Україна - територія гідності і свободи.

Україна - територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Україна потрібно пишатися і просто неможливо не любити! Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте зберігати і оберігати цей скарб! А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас. З Днем гідності та свободи!

День дітей

День дітей

У День дітей хочу привітати всіх малюків і їх батьків. Наші дітки – це наша гордість. Бажаю їм благополуччя, радості і щасливої долі.

УВАГА❗️Жителі Висиповецького старостинського округу та всієї Озернянської  територіальної громади! Похорон Героя Матвіїва Володимира, відбудеться сьогодні о 12:00 годині. Просимо усіх прийти та попрощатись з Героєм!

УВАГА❗️Жителі Висиповецького старостинського округу та всієї Озернянської територіальної громади! Похорон Героя Матвіїва Володимира, відбудеться сьогодні о 12:00 годині. Просимо усіх прийти та попрощатись з Героєм!

УВАГАЖителі Висиповецького старостинського округу та всієї Озернянської територіальної громади!

Повернення Героя на вічний спочин в рідні Висипівці !

Повернення Героя на вічний спочин в рідні Висипівці !

Володимир Матвіїв з дитинства мріяв працювати в поліції. Про це він говорив журналістам, коли в лютому цього року записувався у штурмову бригаду Національної поліції «Лють». Тоді лиш оголосили набір, і Володя записався одним із перших добровольців. Високий, гарний 20-літній юнак з села Висипівці.