У звʼязку із численними фактами руйнування майна місцевого стадіону у селі Озерна, Озернянською сільською радою було встановлено дві камери відеоспостереження, а також проведено Інтернет.

У звʼязку із численними фактами руйнування майна місцевого стадіону у селі Озерна, Озернянською сільською радою було встановлено дві камери відеоспостереження, а також проведено Інтернет.

Робоча поїздка у Францію.

З 12 по 18 вересня відбулася друга робоча поїздка делегації від Озернянської громади до чотирьох громад Франції. Флавакур, Лаландель, Левомен, Ла-Босс – наші містечка-побратими. Для освітніх потреб французами подарований нам ще один автобус на 30 пасажирських місць.

Сьогодні відбулося планове засідання виконавчого комітету Озернянської сільської ради .

Сьогодні відбулося планове засідання виконавчого комітету Озернянської сільської ради на якому було розглянуто ряд питань та прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на нашому офіційному веб-сайті за посиланням: https://ozerna-rada.gov.ua/docs/

Облаштування зʼїздів з дороги міжнародного значення М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська

Вчора на численні звернення керівництва громади стосовно облаштування зʼїздів з дороги міжнародного значення М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська на дороги загального користування місцевого значення С200706 Озерна-Богданівка-Сировари та С200709 Воробіївка-Держдорога Н-02, підрядною організацією «Техно-Буд-Центр» був виконаний даний вид робіт, які можна побачити на фото, що додаються.

Шановні жителі Озерної, щодо заборони вивозу сміття...

Шановні жителі Озерної, а в особливий спосіб вулиці Велика Безкупчина і Пріски, повідомляємо, що на території за свинофермою немає сміттєзвалища , про що встановлено табличку і вивіз сміття туди суворо заборонено. Осіб які вивозили туди сміття встановлено(є фото докази), тому даємо їм час до понеділка прибрати звідти сміття яке вивезли, якщо цього не буде зроблено, тоді буде повідомлено та передано інформацію в Державну Екологічну інспекцію та Правоохороні органи щодо осіб які вчинили дане правопорушення для реагування.

Запрошуємо на роботу.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради у зв’язку з наявністю вакансій запрошує на роботу:

Буде припинено газопостачання

Зборівська дільниця Козівського Управління Експлуатації Газового Господарства повідомляє, що в зв’язку з профілактичними роботами на ГРС Озерна буде припинено газопостачання 11 вересня 2023 року з 9.00 год. терміном на 2 доби в населених пунктах, а саме: с.Озерна, с.Цебрів, с.Курівці, с.Воробіївка, с.Серединці, с.Висипівці, с.Кокутківці, с.Глядки, с.Чернихів, с.Плесківці, с.Данилівці, с.Осташівці, с.Богданівка, с.Білківці, с.Яцківці, с.Сировари, с.Ярчівці, с.Вільшанка, с.Волосівка, с.Мшана, с.Жуківці.