Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 та 25 березня в Озернянському будинку культури відбулася прем’єра вистави «Збережи моє серце» режисера Надія Бобко.

Усі ролі виконували наші односельчани. Для деяких із них виступати було вже звично, а для декого це було вперше. Усі зіграли свої ролі на високому рівні.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зал був заповнений глядачами повністю.

Вистава викликала в людей надзвичайно силі емоції та душевні хвилювання, адже зі сцени актори говорили про найбільше та найсильніше почуття: «любов матері до дитини».

Для усіх в залі час пролетів непомітно.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У суботу також були присутні Буховський Юрій – директор районного будинку культури, Лукачат Михайло – керівник Зборівської централізованої бібліотечної системи. Вони разом із директором Озернянського будинку культури Яремком Володимирем Миколайовичем та Озернянським сільським головою Наконечним Богданом Ярославовичем привітали акторів та режисера із чудовим виступом, побажали їм творчих успіхів та заповнених глядачами залів.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І вкотре ми переконались, що люди цікавляться творчістю, театром.

І саме сьогодні, 27 березня, в день театру, Озернянська сільська рада вітає усіх акторів, режисерів та глядачів, адже вони також невід’ємна частина театрального життя, із цим святом. Хочемо побажати їм міцного здоров’я, нових прем’єр та великих звершень!

Чекаємо нових вистав з нетерпінням!

Фото