Сьогодні запускається проєкт «Відкритий ринок», який розроблявся ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» (м.Тернопіль) разом з Тернопільським РВ АМУ.

Суть проєкту – звести між собою дрібних виробників с/г продукції та потенційних споживачів їх товарів. Простими словами – це такий собі OLX з продажу с/г продукції, але повністю безкоштовний. Оскільки через пандемію коронавірусу більшість торгових місць, ринків закриті, то існує ризик того, що дрібні фермери, сімейні кооперативи можуть просто не вижити. Наша мета – допомогти їм пережити кризу і продовжувати працювати, сплачувати податки, зарплату працівникам.

Прошу Вас поширити цю інформацію серед бізнесу Ваших громад, який займається виробництвом та переробкою с/г продукції. Чим більше фермерів і кооперативів Ваших громад дізнаються про цю можливість – тим краще. Також важливо, щоб про цю платформу дізналися мешканці Ваших громад, які будуть купувати продукцію на даній платформі.

Детальніше про проєкт за посиланням http://www.auc.org.ua/novyna/vidkrytyy-rynok-startuye-onlayn-proyekt-za-pidtrymky-amu