Чотири команди: Плісняни, Козлів, Озерна та Беримівці розіграли перехідний Кубок С.А.Волянського, нашого видатного озернянця. О 11 год вітальне слово із відкриттям змагань надали заступнику голови Андрію Метельському, після виконання гімну України та хвилини мовчання відбулось жеребкування: Озерну жереб звів із Козловом, Беримівці із Пліснянами. У фінал прогнозовано вийшла наша команда, а у іншій парі перемогу святкували футболісти із Беремовець, за яких, до речі, виступало багато наших хлопців.

    У матчі за 3 місце перемогли Плісняни. А от, фінальний поєдинок вийшов неймовірно насиченим та напруженим. Команди обмінялись голами у першому таймі. Другий тайм – Озерна атакує, Беримівці покладаються на контратаки, та терплять, адже, пенальті – це лотерея.

    Але Озерна під самий занавіс поєдинку перемогла! Перемогу приніс гол Сергія Любачівського. За кілька хвилин свисток арбітра просвистів – Кубок Волянського залишається в Озерній!

   Всі переможці були нагороджені кубками, грошовими винагородами (500 за третє місце, 1000 за друге, 2000 грн за перше місце) та почесними грамотами. Кошти на проведення змагань були надані місцевими фермерами Ярославом Кисілем, Олексієм Піком та Ярославом Чернецьким, за що їм велика подяка.

   Змагання організовані інспектором молоді та спорту Володимиром Стельмахом, який не покладаючи рук організовує різні змагання.

  Ми, у свою чергу, дякуємо та чекаємо нових акцій, заходів, подій та змагань!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису