Служба у справах дітей Озернянської сільської ради спільно з керівником КУ « ЦНСП», Озернянської сільської ради, старшими дільничими офіцерами поліції Тернопільського районного управління поліції проведено виїзд в с. Цебрів, с. Воробіївка, с. Висипівці, с. Нестерівці, с.Осташівці щодо  виявлення та обліку  неблагополучних  сімей в яких проживають неповнолітні діти.

       Під час перебування в населених пунктах проводились обстеження умов проживання дітей. З батьками  проводились профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалась консультативна допомога  стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарних  умов проживання та здійснення нагляду  за поведінкою та відвідуванням занять дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну  відповідальність за ухилиня та неналежне виконання своїх обов’язків по вихованню дітей.

      До відома громадян Озернянської сільської ради.

Якщо вам стане відомо про випадки неналежного чи жорстокого поводження з дітьми, просимо негайно повідомити Службу у справах дітей  Озернянської сільської ради чи за номером  102 (національна поліція).

Фото без опису