В зв’язку з настанням холодів та погіршенням погодних умов, керівниками та спеціалістами сільської ради в четвер 11.11.2021року проведено виїзне засідання робочої групи в с. Цебрів в сім’ї які стоять на обліку , як сім’ї що перебувають в складних  життєвих обставинах і в яких проживають неповнолітні діти.

В перевірених будинках де проживають сім’ї  СЖО було тепло, діти доглянуті, нагодовані,  загрози для життя  і здоров’я дітей не виявлено. 

За результатами проведеної роботи складено акти обстеження умов проживання, проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків батьками дітей, шкідливості вживання алкогольних напоїв. Присутніх попереджено про адміністративну відповідальність передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Також відбулась зустріч із дирекцією школи де навчаються діти, сім’ї яких опинились в складних обставинах. Перевірено роботу: з питань соціального захисту, попередження правопорушень, бродяжництва, бездоглядності, насильства щодо дітей в сім’ї та поза нею, негативних звичок серед дітей, пропуску занять без поважних причин та інше.  В ході перевірки навчального закладу робочою групою надана методична допомога щодо ведення документації з організації виховної роботи в школі, соціально-правового захисту дітей пільгової категорії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису