Сьогодні, в Спортклубі «Озерна» були баталії, які відбувались на шахівницях - у нас пройшов турнір із шашок, перший турнір цього року в нашій громаді.

На змагання прийшло та зареєструвалось всього 16 учасників, де діти на рівних змагались із дорослими учасниками в одній загальній групі.

Самі змагання пройшли досить швидко та неймовірно епічно. Отже, коротко про перебіг турніру.

Серед дітей не зразу появились лідери, хоча тут можна виділити учня Озернянської ЗОШ Барана Василя, який успішно перемагав своїх суперників. Пізніше до нього додався дев'ятикласник Николишин Серафим, який також набирав багато балів.

Що сподобалось: діти мали досить рівні шанси на перемогу і до останього туру не було ясно хто в категорії «Учні» переможе. Лідером, і відповідно кращим у своїй категорії став Баран Василь, який на рівних боровся із дорослими і перемагав. Друге місце не віддав суперникам Николишин Серафим, а третє місце зайняв восьмикласник Затурський Любомир. Друге і третє місце вирішилось лише по додаткових показниках комп'ютерною програмою.

Додатково солодкими призами відзначили усіх дітей, які прийшли і взяли участь у турнірі.

Фінальна трійка серед дорослих теж була сповнена несподіванок.

Були поєдинки де аудсайдери відбирали очки у лідерів турніру. По 6,5 балів з 9 можливих набрали два учасника: озернянці Гоцанюк Василь та Дочич Андрій, який захистив свій минулорічний титул кращого шашкіста наших змагань, незважаючи на поразку від пана Василя.

Третє місце за найстарішим учасником змагань Проданом Михайлом з Осташівець, який теж по додаткових показниках випередив Вовк Юлю. Місця розподілились по показниках комп’ютерною програмою Swiss, яку використовують на професійних турнірах.

Всі переможці відзначені грамотами, медалями, солодкими подарунками та призами. За спонсорську допомогу дякуємо Чернецькому Ярославу. Змагання проведені в СК «Озерна» під егідою сільської ради, а саме Метельського Андрія та Стельмаха Володимира.

Привітаймо усіх учасників турніру та глядачів! А ми запрошуємо усіх бажаючих, а особливо дітей, до нас у спорткомплекс в підвалі школи. Дані турніри (шахи, шашки, настільний теніс) уже стали традиційними і ми ще не раз вас радуватимемо новими змаганнями!

Діти та дорослі, які брали участь у турнірі пишіть ваші враження від турніру на нашій сторінці в Інстаграмі та Фейсбуці.

Також нагадуємо – змагання із шахів пройдуть наступного тижня, 23 січня о 10:30-11:00.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису