Злочинна ескалація збройної агресії Російської Федерації та її сателітів проти України поставила під загрозу знищення цивільне населення регіонів України, у зоні яких найбільш інтенсивно ведуться бойові дії, як опосередковано, зумовлюючи гуманітарну кризу, так і безпосередньо, руйнуючи цивільну інфраструктуру важким озброєнням. Для більшості цих людей єдиним порятунком стала евакуація та зміна місця проживання у відносно безпечніші регіони України чи за кордон.

        З метою належної організації та координації зусиль органів державної влади і місцевого самоврядування із забезпечення вимушених переселенців прихистком, Міністерство культури та інформаційної політики України (далі - МКІП) оголошує про початок комунікаційної кампанії у рамках соціального проєкту ,,Прихисток”, що реалізується під егідою Президента України В. Зеленського.

      Метою кампанії є формування в громадян України, які мешкають в центральному та західному регіонах, розуміння та лояльного ставлення до надання власних помешкань для прихистку особам, які стали вимушеними переселенцями із зони ведення бойових дій.

     

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису