Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Традиційно об’їзд шкіл напередодні нового навчального року – це визначення рівня ставлення керівників навчальних закладів до виконання своїх посадових обов’язків. Але цього року умови для організації освітнього процесу та існування шкільних родин відрізняються: в Україні йде повномасштабна війна з країною- агресором.

З метою забезпечення стійкого функціонування об’єктів освіти Озернянської сільської ради в умовах воєнного стану сьогодні було здійснено моніторинг виконання рекомендацій щодо створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти та збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу, обстеження, взяття на облік споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів.

Комісія на чолі з секретарем Озернянської сільської ради, фахівцями ДСНС, Держпродспоживслужби, старших дільничних офіцерів поліції відділення поліції №2 м.Зборів Тернопільського районного управління поліції, начальника відділу освіти здійснила об’їзд закладів освіти територіальної громади. Після чого будуть складені акти оцінки об'єктів щодо можливості його використання для укриття учасників освітнього процесу.