Фото без описуФото без опису

Секретар Озернянської сільської ради Назар Романів разом із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради Оленою Поплінською провели робочу зустріч із директором Володимиром Сазоновим товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронна фірма «ЖАЛЬГІРІС» щодо інвестиційного проєкту, який забезпечить надійну охорону приміщень та зменшить витрати бюджету на утримання фізичної охорони.

Відомо, що в кожному державному чи муніципальному приміщенні повинна бути нічна охорона, і установи утримуючи значну кількість охоронців для здійснення охорони своїх приміщень, суттєво обтяжують місцевий бюджет.

В той же час, вони готові вкласти власні кошти для встановлення в таких організаціях найсучаснішої охоронної сигналізації та відеоспостереження і взяти ці приміщення під свою охорону з укладанням договору про матеріальну відповідальність.

Таким чином, за допомогою даної інвестиції бюджет громади економить на наступному:

В рамках даного місцевого бюджету громада отримує більшу кількість якісних послуг, зокрема по охоронній сигналізації та відеоспостереженні закладів освіти, культури, медицини, або адмін. будівлі тощо (Тобто за ті самі кошти, які витрачаються з місцевого бюджету на утримання персоналу для охорони об’єктів, - охопити всю інфраструктуру громади.).