Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради, 23 вересня 2022 року на базі Озернянського ліцею відбулося засідання колегії під керівництвом начальника відділу Олени Поплінської. В колегії взяв участь секретар - в.о. голови Озернянської сільської ради Назар Романів.

- «Ми прагнемо, щоб колектив освітян став однією родиною заради досягнення спільного результату, успіху, від якого залежить і наша життєва дорога, і майбутнє наших дітей» - звернулася до присутніх Олена Ярославівна і зупинилася на викликах та перспективах в освітній галузі, підбила підсумки роботи у 2021-2022 навчальному році, означила особливості організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році.

До присутніх звернувся Назар Романів, який привітав присутніх з початком навчального року та зазначив важливість якісної організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, формування патріота, як громадянина України а також доступності і безпечності освітнього середовища.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Було розглянуто вісім питань порядку денного:

1. Особливості організації освітнього процесу в Озернянському ЗДО “Сонечко” під час пандемії СОVІD-19 та воєнного стану в Україні.

2. Про організацію національно-патріотичного виховання для формування патріота України в доступному і безпечному освітньому середовищі в умовах сьогодення.

3. Про психологічну підтримку учасників освітнього процесу.

4. Ключові виклики НУШ- від теорії до практики та перехід до нового Державного стандарту базової середньої освіти 5-го класу Нової української школи.

5. Про фізичне виховання і спорт у закладах освіти в умовах воєнного стану “Активна школа- здорова нація України (громади).

6. Підтримай дитину! (освіта дітей з особливими освітніми потребами).

7. Особливості організації освітнього процесу в Озернянській музичній школі

8. Різне.

У свою чергу директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Зборівської міської ради Іванна Матвіїшин поінформувала про роботу з обдарованими дітьми в закладах освіти громади, атестацію педагогічних працівників, а голова Ради Об’єднаної територіальної профспілкової організації Зборівщини Микола Остапчук доповів щодо соціальних гарантій педагогічних працівників в умовах воєнного стану. З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.