Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України, Днем Українського козацтва, 80-річчям з дня створення УПА та днем святої Покрови Пресвятої Богородиці. Символічно, що ці свята поєдналися в один день, адже вони направду нерозривно пов’язані між собою та символізують зв’язок поколінь, давню історичну та вікову славу Українського війська.

Наші теперішні захисники, з гідністю виконують споконвічну традицію наших славних предків – Українських козаків – боронять свою Батьківщину та віру, примножують духовні надбання та цінності українського народу, а високе покровительство Пресвятої Богородиці їх захищає.

Шановні захисники України, від імені виконавчого комітету Озернянської сільської ради сердечно вітаємо Вас зі святом.

Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо. Ми вже перемогли, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Це і є перемога. Бо вже всі зрозуміли, що є країна, є єдиний народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу. Саме цього вони і не очікували. Вони не очікували що ми не населення, а народ. Ми різних національностей і релігій, але в цьому виявилась наша сила, адже ми не стали виясняти хто з нас який, а поєднались та доповнили міць, хоробрість та досвід один одного.

І ще, з’ясувалось що лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, що таке захисник України. І це тепер назавжди. Україна знає хто вони такі —наші захисники. Молимось за вас — воїни України!

Щиро бажаємо благополуччя, добра, здоров’я, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України. Нехай надалі це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

Схиляємо голови в хвилині мовчання та тихій молитві за всіма героями, які загинули, захищаючи рідну землю.

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою,

Секретар сільської ради:

Назар РОМАНІВ