Топ 10 вакансій та зарплат на ринку праці Тернопільщини

На початок листопада 2022 року більшість вакансій, якими оперувала служба зайнятості Тернопільської області, були у переробній промисловості, освіті, торгівлі, охороні здоров'я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності. З них  8,2% із заробітною платою вищою від середньої по області.

Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій, водіям тролейбуса та начальникам (завідувачам) підрозділів; 18 тис. грн - начальникам дільниці. По 15 тис. грн роботодавці готові платити керуючому відділенням банку, головному інженеру, медичному директору, лікарям-лаборантам; 13 тис. грн – завлабораторії; по 12,5 тис. грн – менеджерам з постачання, інженерам-конструкторам.

У десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли оператори котельні та машиністи (кочегари) котельної, слюсарі, водії, вчителі, кухарі, швачки, продавці, електромонтери, бухгалтери; постійно є робота для лікарів різних спеціалізацій та медсестер. 

 

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Єдиний портал вакансій

Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd 

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit   

 

За більш детальною інформацією зверніться у Зборівську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості або за телефонами:     (03540) 2-13-85, (03540)2-30-67, а також на каналі онлайн-підтримки в Telegram:@DCZ19_Ternopil(https://t.me/DCZ19_Ternopil)чи  https://web.telegram.org/z/#5134509646

 

Зборівська районна філія

Тернопільського обласного центру зайнятості

(тел.(03540)2-13-85,(03540)2-30-67)