На Тернопільщині є вакансії з наданням житла. Потрібні слюсарі, водій, тракторист, реєстратор, бухгалтер, фахівець у галузі містобудування

 

Автотранспортне підприємство м. Тернополя запрошує на роботу водія автотранспортних засобів та слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів. Працівників забезпечують спеціальним одягом, взуттям та засобами індивідуального захисту, надають можливість безкоштовного проживання.

Вимоги до водія: обов'язкова наявність водійських прав категорії СЕ. Робота передбачає перевезення вантажів на машинах MAN TGA; ТАТРА; Mersedes Benz 580, догляд за технічним станом автомобіля. Зарплата 8000 грн. 

Слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів будуть здійснювати догляд за технічним станом автомобілів. Зарплата 7124 грн.

Одне з агропідприємств шукає на сезонну роботу (до грудня) тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва.

Вимога - наявність посвідчення тракториста (кат. А1,А2). Він буде працювати на комбайні Lexion 750 TT Claаs, збирати гречку, сою, кукурудзу у Тернопільській та Закарпатській областях, проводити поточний ремонт.

Роботодавець забезпечує харчуванням та житлом. Зарплата 10 000 грн.  

Мельнице-Подільська селищна рада (Чортківський р-н) також пропонує вакансії з наданням житла (гуртожитку): реєстратора, бухгалтера та спеціаліста державної служби (в галузі архітектури та містобудування). Цим фахівцям роботодавець платитиме зарплату 6700 грн на місяць.

Реєстратор відділу з питань надання адміністративних послуг та реєстрації повинен знати чинне законодавство України, володіти навичками роботи з комп’ютерною технікою, мати дозвіл для вчинення реєстраційних дій. 

У посадові обов’язки бухгалтера входить ведення бухгалтерського та податкового обліку.

Спеціаліст державної служби буде забезпечувати реалізацію державної політики у сфері будування та архітектури, брати участь в організації і реалізації виконання державних та районних програм у сфері планування та забудови, розробляти і затверджувати відповідну документацію.

 

За більш детальною інформацією зверніться у Зборівську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості або за телефонами: (03540) 2-13-85, (03540)2-30-67, а також на каналі онлайн-підтримки в Telegram:@DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646

 

Зборівська районна філія

Тернопільського обласного центру зайнятості

((03540)2-13-85,(03540)2-30-67)