Фото без описуФото без опису

На початку березня відбулася зустріч з представницями громадської організації «ТМЖК «Відродження нації». На зустрічі були присутні заступник сільського голови, представники відділу соціальної роботи, відділу освіти, культури, молоді, начальник та спеціалісти служби у справах дітей, старости сіл, директор та працівники КУ «Центр надання соціальних послуг».

Спілкувалися про взаємодію під час реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Проєкт націлений на забезпечення комплексного реагування та захист осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства.

Мета робочої зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громаді, виявлення вразливих з числа ВПО та місцевого населення для надання їм допомоги, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та ґендерно зумовленого насильства.

Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, Уряду Ліхтенштейн.

Проєкт має на меті продовжити розпочату діяльність, а саме:

- надання загальної та спеціалізованої допомоги найбільш вразливим особам на рівні області і громад;

- організацію та проведення превентивної роботи з протидії торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства; посилення спроможності неспеціалізованих гуманітарних партнерів виявляти та перенаправляти за допомогою постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства.