Сьогодні в селі Яцківці поховали Героя. За Україну в бою життя поклав Олег Прокопович. Сумно нести домовину до сирої землі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Він загинув 6-го липня в Донецькій області, відбиваючи окупанта. Загинув, не боячись ні смерті, ні ворожої кулі.

Народився 17.10.1981. Виростав і жив у Яцківцях. Не відмовляв у помочі кожному, хто його попросив. Для стареньких тата й мами був опорою. І коли ворог з півночі ступив на українську землю, не відмовив Україні у її захисті.

Олег служив стрільцем в 35-му Окремому Стрілецькому батальйоні. Змалку любив книги. Навіть на фронті шукав хвилинку, щоб прочитати хоч сторінку. Батьки і книги виховали в нього надзвичайну доброту і мужність.

«Слова не в змозі виразити повне відчуття туги та скорботи, яку ми переживаємо внаслідок смерті Олега, який віддав своє життя у бою. Його служба і відвага неоціненні», – співчувають побратими з 35-го ОСБ.

Провели сьогодні Героя в останній шлях. Олег Прокопович залишив нас, йдучи дорогою до вічності. Його ім’я на віки у Пантеоні слави Українських Героїв.

Щирі співчуття рідним Олега! Хай повага і шана до його батька і матері буде їм допомогою!

Вічна пам’ять Герою! Хай Бог прийме його у Царстві Своїм!