Фото без опису

Кожна така звістка навертає сльози. Серце болить. Загинув на війні Прокоф’єв Роман Валерійович, житель села Ярчівці Зборівської громади, який виростав у мужнів у селі Цебрів Озернянської громади.

Народився Герой у 1997 році в Рівненській області. В юному віці переїхав з мамою жити в Цебрів. Тут вчився у місцевій школі. Тут його друзі, родина. Тут він зростав і мужнів. І не так давно Роман почав зводити своє власне гніздечко в Ярчівцях.

Молодий хлопчина, 27-ий рік життя. Його б лишень кохати, ще й не встиг створити сім’ю. А тепер нам із болем у серці схилятися перед ним на коліна і проводжати в Небесне воїнство, де Герої спочивають.

У березні 2022-року він пішов у лави ЗСУ нас захищати. Відданно служив Україні вже понад рік. 10-го липня у Запорізької області ворог дичавів і накривав позиції наших захисників. Роман не відступив і мужньо прийняв бій…

Щиро висловлюємо співчуття родині! Хай світла пам’ять про Героя надає підтримку в години скорботи. Поділяємо біль з усіма через надвелику ціну втрати!

Вічна пам’ять і слава Герою-Воїну Роману! Хай Бог прийме його в Царстві Своїм!

Прощання з ним відбудеться завтра в селі Ярчівці. Чин похорону відбудеться в селі Цебрів. За попередньою інформацією виїзд колони з Тернополя з тілом Героя в 10.00 ранку. Прощання в Ярчівцях з 11.00. Чин похорону в Цеброві в 13.00.