Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сміливий і безтрашний. Коханий син і брат. Вірний друг і побратим. Україна втратила Воїна-Героя Романа Прокоф’єва. Сьогодні у селі Цебрів Його проводжали на вічний спочинок.

Стираються коліна від горя і скорботи. На серці тріщини від сліз. І вже нема тих слів, щоб запитати Романа «Як ти? Коли приїдеш?»… Бо повернувся, але вічно спить… молодим.

Роман Прокоф’єв народився 21.04.1997р. на Рівненщині. Його мама з дітьми колись приїхала жити в Цебрів. Тут він став дорослим, закінчив Цебрівецьку школу. У березні 2022 року півшов служити в Збройні сили України.

Придбав свою хатину неподалік – в селі Ярчівці. Тож і Зборівська громада, як і всі навколо, проводжала сьогодні Його.

Загинув 8-го липня в бою від ворожого обстрілу. Не відступив, не здався, не знав страху. Він віддав за нас, за неньку-Україну своє життя. Роман є таким, заради якого нам жити і завжди пам’ятати ціну Перемоги.

Висловлюємо щирі співчуття близьким і рідним Романа Прокоф’єва! Схиляємося перед Його мужністю! Хай буде поміч і підтримка матері Героя! Поділяємо біль з усіма через надвелику втрату!

Вічна пам’ять Воїну! Хай Бог прийме його у Царстві Своїм, де Герої спочивають!