Фото без опису

Тривога, серце, жаль, біль, смуток, горе, очі знову в сльозах… Ох, як багато їх – найкращих! Як багато вірних синів! Стираються коліна у жалобі, немає спокою – загинув Герой. Богдану Шевчуку назавжди 28 років.

Він виріс у Тернополі, та Озерна йому стала рідною. У 2021-му купив в селі будинок. Розпочав ремонти, робив все, щоб його домівка стала найкращою. Мав добру роботу на керівній посаді в Тернополі, придбав автомобіль. Мріяв про власну майстерню програмування станків. Навіть почав втілювати мрію в життя…

Та в першу добу повномасштабного вторгнення ворога Богдан залишив все, що йому рідне і кохане, щоб з вірністю Україні здолати ворога.

Він не роздумував. Він – Лицар Українського воїнства. Україна йому понад усе!

Хлопець кілька років тому служив у Національній Гвардії строкову. А раненько 24-го лютого-22, коли зазвучали сурми, Богдан зібрав речі і поїхав у свою військову частину. І того ж дня він одягнув однострій.

Півтори роки боїв. Разом з побратимами прогнав тисячі окупантів. Та 26-го липня, виконуючи бойове завдання в Луганській області, Богдан Шевчук віддав своє молоде життя. Життя, яке тільки-тільки розквітло.

«Ти завжди був взірцем чоловічої мужності і розуму. Неможливо загоїти біль та гіркоту втрати. І лише світлі спогади завжди будуть сильнішими за смерть!» - слова рідного брата Остапа.

Співчуваємо всій родині Воїна-Героя! Схиляємо голови перед мамою, братом, дідусем, бабусею Богдана Шевчука. Хай слова підтримки надатусь сили рідним і близьким, щоб витримати горе. Горе, яке надважке для всієї Озернянської громади.

Лише світлі спогади завжди будуть сильнішими за смерть.

Повернення Героя на вічний спочин в Озерну і прощання ймовірно в неділю 30 липня. Більш точний час повідомимо згодом.

Вічна пам’ять і слава Герою! Хай Бог прийме Богдана у Царстві Своїм.