Фото без опису

Цього тижня старшим інспектором відділу підтримки управління головної інспекції ГУНП в Тернопільській області майором поліції Ковальчуком Миколою Миколайовичем було прийнято участь у сесії Озерянської сільської ради та проведено зустріч з депутатським корпусом громади.

До порядку денного сесії було включено питання впровадження проекту поліцейський офіцер громади. На початку виступу було доведено до відому присутніх завдання та функції, які покладені на підрозділ головної інспекції, їх повноваження щодо забезпечення контролю за діяльністю поліцейських підрозділів поліції області.

До слова були запрошені дільничний офіцер поліції, який довели до відому присутніх результати своєї роботи, профілактичних заходів, стан взаємодії поліцейських та місцевого населення, в частині надання поліцейських послуг під час проведення профілактичних заходів щодо недопущення вчинення домашнього насильства, контролю за внутрішньо-переміщеними особами, які прибули з територій де проводяться активні бойові дії.

З керівництвом громади та депутатським корпусом обговорено проблемні питання в діяльності поліції, а саме забезпечення їх технічними засобами (планшетним пристроєм, нагрудними та автомобільними відеореєстраторами) та узгоджено вжиття додаткових заходів спрямованих на збільшення відчуття безпеки та захищеності місцевому населенню.