Алея Героїв в Озерні – тут наша пам’ять, тут мов небосхил, перед яким тисячі споминів.

До Дня захисників і захисниць України, до свята Покрови Божої Матері, до Дня козацтва, до Дня територіальної оборони ми зібралися сьогодні на Алеї, щоб вшанувати загиблих Синів України з нашої громади. Вклонились у молитвах перед Героями, які у боротьбі з ворогом, у битвах за свободу заплатили найвищу ціну.

Скільки б не минуло часу, не зітруться імена, не згаснуть зорі наших захисників, що віддали життя. Ангельським світлом вони поміж нас. Назавжди в строю! І навіть за межею вічності серед небесного воїнства вони стоять на захисті рідної землі.

Панахида, реквієм, церковний дзвін... Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни! У цій молитві-пісні і втіха, і віра для кожної Української родини. Ми молились за мир і спокій, за кінець війни у перемозі.

Від проникливих виступів дітей Софії Ковбай, Тетяни Китай, Володі Пальцана, Тані Кулик серце стискалося. Від співу хору Церкви Пресвятої Трійці наверталися сльози. Адже у кожному слові щем про Українських захисників.

Слава кожному воїну-захиснику і захисниці! Вічна пам’ять Героям, що поклали життя! Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису