Майже 3 млн грн компенсацій вже отримали роботодавці за працевлаштування переселенців на Тернопільщині

У службі зайнятості Тернопільщини триває прийом документів від роботодавців на виплату 6500 грн на місяць компенсації за працевлаштування нового працівника із числа вимушених переселенців.

Станом на 31 серпня 2022 року 153 роботодавці звернулися до служби зайнятості області за такою компенсацією на працевлаштування 265 переселенців. Уже профінансовано 2,7 млн грн.

Роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб, можуть безпосередньо звернутися до підрозділу служби зайнятості, розташованого за їх місцезнаходженням, або подати відповідну заяву через «Портал Дія».

Нагадаємо, що загальна тривалість надання такої компенсації - два місяці з дня працевлаштування. Програма діє на період воєнного стану та впродовж 30 календарних днів після його закінчення. На зазначену компенсацію мають право роботодавці, крім тих, які є бюджетними установами чи фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Шановні роботодавці! Якщо Ви працевлаштували переселенців - чекаємо Вас у Зборівській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості для подачі відповідних документів.

До слова: подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Роботодавці також можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd ;

через електронний кабінет роботодавця на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/cabinet, звіт 3-ПН про потребу в кадрах.

 

За більш детальною інформацією зверніться до Зборівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646

 

 

Зборівська районна філія

Тернопільського обласного центру зайнятості

(тел.(03540)2-13-85)