Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Активні парки» – це один з проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Даний проєкт створений з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, облаштування умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

Проєкт передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безперешкодного доступу громадян, зокрема осіб з інвалідністю, до спортивних споруд і місць для заняття різними видами рухової активності, а також пунктів безкоштовного прокату спортивного інвентарю та обладнання.

У межах програми працюватимуть над мотивацією українців, адже це є рушійним фактором для того, щоб почати займатися фізичною активністю.

У Озернянській територіальній громаді куратором проєкту є Кутна Ольга Іванівна. У рамках проєкту вже було проведено фізкультурно-оздоровчі заходи для діток 3 – 6 рочків та 7 - 11 років, а також оздоровчий велопробіг, який відбувся 20 серпня.

«Дуже важливо, щоб жителі Озернянської територіальної громади активно займалися спортом і щоб спорт був доступний для всіх» – зазначив секретар Озернянської сільської ради Назар Романів

Спорт — це секретна зброя, яка завжди з тобою!

#активніпарки

#здороваукраїна

#націяпереможців

#спортивнийфронт #UnitedUkraine #StandWithUkraine