Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У неділю відбулися ІІ районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня захисників та захисниць України.

Перед початком змагань пом’янули хвилиною мовчання усіх захисників і борців за волю і незалежність України.

Вітальне слово взяв секретар Озернянської сільської ради Назар Романів, який привітав усіх учасників змагань та побажав чесної та безкомпромісної боротьби, після чого голова ФСТ «Колос» Тернопільської районної ради Іван Кульбіцький ознайомив учасників із порядком проведення змагань.

Диктором на заході була Наталія Слободянюк.

Також на церемонії відкриття прийняли участь тріо «Оксамит» з Озернянського сільського будинку культури, які виконали дві композиції «Вільні люди» та «Миру, добра, любові».

Участь взяли представники дев’ятьох громад.

Змагання складалися з 6 видів спорту:

1. Гирьовий спорт,

2. Армреслінг,

3. Перетягування канату,

4. Метання гирі вагою 16 кг,

5. Волейбол

6. Настільний теніс

Змагання відбувалися на території місцевого стадіону в селі Озерна, а також у спортивних залах Озернянського ліцею та Осташівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Озернянці показали, що мешканці громади справжні козаки. Василь Микитишин переміг в армреслінгу (вагова категорія до 80 кг), Віктор Кузьма зайняв друге місце в армреслінгу (вагова категорія після 80 кг). Друге місце наша команда зайняла в перетягуванні канату. Борис Гомзяк успішно виступив у метанні гирі вагою 16 кг, зайнявши почесне перше місце. Наталі Грицишин та Володимиру Вонсу не було рівних у змаганнях з настільного тенісу, де вони здобули впевнені перемоги та зайняли перші місця.

За підсумками змагань Озернянська ОТГ зайняла перше місце. Друге місце зайняла команда Великобірківської ОТГ, третє місце зайняла команда Білецької ОТГ.

На нагородженні переможців секретар сільської ради подякував усім учасникам за участь у змаганнях та вислови слова подяки ФСТ «Колос» за організацію заходу.

Сподіваємось на подальшу співпрацю, популяризацію спорту та проведення нових спортивних заходів на теренах нашої громади!