Села Озернянської громади провели в останню путь Воїна-Героя Олега Стахіва. У земних молитвах і жалю він тепер серед небесного воїнства.

Без батька залишилися сиротами троє дітей, без чоловіка згорьована дружина. Без сина зосталися батько з матір’ю. Рідного брата не обнімуть брати і сестри.

У липні Олегу мало б виповнитися 41 рік. Народився і виростав у селі Яцківці. Рідними йому стали Сировари, де двадцять років тому створив свою сім’ю.

У кожного в пам’яті Герой залишиться молодим. Він був мужнім, справжнім чоловіком і віддав своє життя заради України.

Служив у 35-му Окремому стрілецькому батальйоні стрільцем-помічником гранатометника. Бився як Герой. У бою з окупантом отримав важкі поранення. Лікарі намагалися врятувати не один день. Та Бог забрав його душу до Себе 28-го травня.

Вчора востаннє його зустріла давня церква в Сироварах, в якій Олег служив старшим братом. Прощалися рідні і побратими. А неподалік церкви прийняла тіло Героя Українська земля.

Вічна пам’ять і слава Воїну Олегу Стахіву! Хай прийме Бог його душу у Царстві Своїм! Співчуваємо кожному, хто його знав. Щирі співчуття, велика шана і повага всій його родині!