Встановлення контейнерів для збору пластику

Пластик міцно вкорінився на наших кухнях, на полицях яких з’явилися різні миски, ємкості для зберігання, форми для випічки, тарілки і чашки з цього матеріалу. З пластику ми п’ємо, їмо, зберігаємо в ньому продукти, підігріваємо в ньому їжу. В наш час в окремих європейських країнах до 70% жителів їдять вдома з одноразового посуду.

12 сесія 7 скликання

16 березня 2018 р. в Озернянській сільській раді відбулася XII сесія VII скликання.

Вшанування пам'яті Тараса Григоровича Шевченка

У цьому році минає 204 річниця з Дня народження геніального поета Тараса Григоровича Шевченка. Світлий образ Великого Кобзаря − безсмертний, як і сам народ, що породив його. Вічно нетлінна творчість геніального сина України жива подихом життя, биттям гарячого людського серця.

Звіт сільського голови

4 березня 2018 р. в будинку культури с. Озерна, сільський голова прозвітував перед громадою про виконані роботи за 2016-2017 рік та розповів що заплановано на 2018 р.

Поїздка ініціативної групи

19 лютого 2018 р. ініціативна група у складі: Голови Озернянської сільської ради – Наконечного Б. Я., заступника- Дубини І. П., депутатів - Воробець Л. В., Берестецького П. Я., Уніята А. В., жителів села – Джугана В. Д., Леськів О. В. та вчителя – Берестецької Н. Б. провела зустріч в Службі автомобільних доріг в Тернопільській області та Управлінні патрульної поліції в Тернопільській області.