Забезпечення допоміжними засобами  реабілітації осіб, які  постраждали внаслідок збройної агресії                            російської федерації

                                   Забезпечення допоміжними засобами                                реабілітації осіб, які                                  постраждали внаслідок збройної агресії                            російської федерації   У зв’язку із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію нашої держави кожного дня збільшується кількість людей, які отримують поранення, контузію, каліцтво або захворювання, через які потребують технічних чи інших засобів реабілітації.

Державна служба з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

Профілактика пожежної безпеки

Дотримання заходів щодо забезпечення пожежної безпеки є актуальним завданням для будь-якого об'єкта житлової, торгової чи промислової нерухомості - будь-яку екстрену ситуацію набагато краще запобігти, ніж боротися з її наслідками. Ефективна профілактика дозволяє не тільки зберегти майно від псування, але і зберегти людські життя.