Проведення медико-соціальної експертизи на період дії воєнного стану на території України.

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову № 225 про «Деякі питання порядку проведення медико-соціальної експертизи на період дії воєнного стану на території України». 

Служба у справах дітей Озернянської сільської ради надає рекомендації щодо координації переміщення дітей в межах України та виїзду дітей за межі України в умовах надзвичайного або воєнного стану

З метою збереження життя і здоров’я дітей в умовах надзвичайного та воєнного стану службам у справах дітей необхідно забезпечити координацію роботи щодо переміщення в межах України та виїзду за межі України:

УВАГА! Виплата військовослужбовцям та учасникам АТО, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.

Реалізацію  програми планується здійснити шляхом виконання заходів щодо підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей  учасників  ліквідації  аварії на Чорнобильській АЕС та вдів  учасників  ліквідацій  аварій на Чорнобильській АЕС,  учасників війни та їх сімей   — мешканців села  Озерна  та сіл які приєднались до Озернянської громади.

 15 лютого в Україні встановлений День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

        15 лютого в Україні встановлений День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього року 33-ї річниця виведення військ із Республіки Афганістан.

Соціальна послуга догляду вдома

На сьогодні в Україні діє та набуває популярності соціальна послуга догляду вдома (далі- послуга) – це  заходи, що проводяться за місцем проживання (вдома) отримувача соціальної послуги протягом робочого дня надавачем і полягає у надання допомоги із самообслуговування особи, яка частково, або повністю втратила, чи не набула здатності до самообслуговування.

Переважне право на залишення на роботі при вивільненні працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці

Виходячи із вимог положень Кодексу законів про працю України у процедурі вивільнення працівників у зв’язку зі скороченням чисельності або штату передбачено декілька етапів :