XVIII сесія VII скликання

XVIII сесія VII скликання

У четвер, 14 лютого 2019 року о 10:00 год. відбудеться XVIII сесія VII скликання Озернянської сільської ради.

Інформація щодо платників податків

Інформація щодо платників податків

Озернянська сільська рада надає інформацію про суми нарахованих та сплачених податків та зборів, суми податкового боргу та передплати за 2018 рік по платниках податків до місцевого бюджету згідно інформації, наданої Зьорівським ДПІ Кременецького управління ГУ ДФС у Тернопільській області.

Привітання з Днем Соборності України!

Привітання з Днем Соборності України!

Україна цього року відзначає 100-річчя з Дня соборності. Офіційно в Україні День соборності відзначають з 1999 року - 22 січня, в день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.   День соборності в історії Акт злуки Наддніпрянської України, яка вийшла з Російської імперії, та Західної України, яка вийшла з Австро-Угорської імперії, які возз'єдналися в єдиній Українській державі, був радше символічним знаком прагнення єдності, бо в керівництві країни спільності тоді не було. 22 січня 1919 року на Софійській площі було проголошено злуку УНР і ЗУНР.

Змагання з легкої атлетики

Змагання з легкої атлетики

13 січня у Львові відбулися Всеукраїнські змагання з легкої атлетики до дня створення Буської ДЮСШ серед юнаків та дівчат 2004-2005,2006-2007 р.н.