Екологічні правопорушення

Екологічні правопорушення

Екологічне правопорушення – це винне, протиправне діяння (дія чи бездіяльність), що посягає на екологічний правопорядок, спричиняє шкоду навколишньому природному середовищу або створює реальну загрозу заподіяння такої шкоди і тягне за особою застосування заходів юридичної відповідальності.

ВИКОРИСТАННЯ  МАЛОЛІТНЬОЇ ДИТИНИ  ДЛЯ  ЗАЙНЯТТЯ  ЖЕБРАЦТВОМ

ВИКОРИСТАННЯ МАЛОЛІТНЬОЇ ДИТИНИ ДЛЯ ЗАЙНЯТТЯ ЖЕБРАЦТВОМ

В умовах встановлення України як правової держави особливо актуальним є проблема дитячого жебрацтва .В такій ситуації найбільше страждає  воля , честь та здоров’я  дитини. Суспільство повинно більше  приділяти уваги питанням захисту дитини від негативного впливу оточення. Держава повинна розробляти  запобіжні заходи для запобігання впливу на дітей таких негативних соціальних явищ як жебрацтво.

ШУКАЄМО ПАТРОНАТНІ СІМ'Ї

ШУКАЄМО ПАТРОНАТНІ СІМ'Ї

      Озернянська сільська  рада оголошує інформаційну кампанію для пошуку кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, наставники та патронатні вихователі з метою захисту права кожної  дитини  на проживання в умовах, наближених до сімейних, та зменшення ризиків потрапляння дітей у заклади інституційного догляду. Якщо Ваша сім’я має позитивний досвід виховання дітей, користується авторитетом у громаді та ви хочете стати патронатними вихователями, просимо звертатись у відділ соціальної сфери.

Спартакіада силових видів

Спартакіада силових видів

10 жовтня 2021 року на стадіоні села Озерна о 10:00 год відбудеться Спартакіада силових видів спорту серед територіальних громад Тернопільського району до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва.

До відома всіх мешканців Озернянської ТГ!  22 вересня Верховна Рада України прийняла Постанову (реєстраційний №6057) «Про призначення позачергових виборів Озернянського сільського голови Тернопільського району Тернопільської області».

До відома всіх мешканців Озернянської ТГ! 22 вересня Верховна Рада України прийняла Постанову (реєстраційний №6057) «Про призначення позачергових виборів Озернянського сільського голови Тернопільського району Тернопільської області».

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1778-IX#Text