Перевірка правовиховної роботи у Висиповецькій ЗОШ I-III ст

21 травня 2021 року служба у справах дітей Озернянської сільської ради відвідала Висиповецьку ЗОШ I-III ст. Здійснено перевірку стану правовиховної роботи у навчальному закладі, аналіз роботи школи за напрямками - профілактична робота з учнями та батьками, заходи щодо запобігання насильству та формування ненасильницьких моделей поведінки серед учнів, соціально-психологічна робота.

17 травня відбулись збори у Богданівському старостинському окрузі керівництва громади

17 травня відбулись збори у Богданівському старостинському окрузі керівництва громади, заступників голови В.Ш.Антоні та А.П.Метельського, секретаря Н.В.Романіва та старости округу В.М.Чуби із підприємцями, фермерами та жителями даних сіл: Яцківці, Білківці, Сировари та Богданівка, збори пройшли за ініціативи старости.

Акції "За чисте довкілля" та "Посади дерево миру".

20 квітня, в рамках акції " За чисте довкілля" та "Посади дерево миру" у с. Озерна біля місцевого Будинку культури та пам'ятника Т. Г. Шевченка висадили туї. Ініціатором є Озернянська сільська рада. До акції долучились депутати, працівники закладів освіти та Будинку культури, сільської ради. Деревця надав Зеновій Христинич, техніку – Олена Калушка.

«Серце до серця – 2021»

З 1 квітня по 30 вересня 2021 року триватиме 16-а Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця – 2021». Приєднується до неї і Тернопільщина.

Атестація педагогічних працівників

Сьогодні на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Озерна відбулось засідання атестаційної комісії щодо атестації педагогічних працівників під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Озернянської сільської ради Поплінської О.Я. У складі комісії працювали консультанти Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зборівської міської ради.