З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Нехай осяє вам життєвий шлях зірка, як вказала вона дорогу волхвам до дитини Ісуса! Нехай дні ваші будуть наповнені світлом, добротою, миром і гармонією.

З днем місцевого самоврядування

 Вітаємо всіх земляків з Днем місцевого самоврядування! Бажаємо усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам місцевих рад, ветеранам самоврядної ниви, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку. Хочемо побажати вам у цей день сил, наснаги, успіхів у роботі, здоров’я та щастя й, звичайно ж, мирного неба над головою.  

З днем збройних сил України

Відроджені та озброєні енергією всенародної підтримки, — у 2014 році Збройні Сили України стали гарантом державної незалежності та суверенітету. Опираючись на глибокі традиції військової справи княжих дружин Київської Русі, українського козацтва, військових формацій Української Революції 1917-1921 років та національно-визвольних рухів українців в другій половині XX століття, Збройні Сили України сьогодні ведуть боротьбу з непримиренним ворогом - Росією. Сьогодні Збройні Сили України стали одним з найбоєздатніших військ Європи, маючи за плечима понад 5 років досвіду боїв російсько-української війни. За цей час проведено низку важливих реформ Збройних Сил, армія професіоналізувалася і стала однією з найважливіших інституцій країни. Нині модернізація війська продовжується. Окрім системи управління та матеріально-технічного забезпечення, зазнала змін ідеологічна підготовка особового складу в умовах протидії збройній та інформаційній агресії Російської Федерації. Відновлення питомо українських мілітарних традицій та посилення ідеологічної складової патріотичного виховання особового складу сформувало у військовослужбовців почуття особистої відповідальності за захист України. У боях із підрозділами російської регулярної армії та підконтрольних їм бойовиків постало якісно нове українське військо, що відіграє значну роль в українському суспільстві. Вітаємо усіх, хто причетний до розбудови Збройних Сил України. Схиляємо голови перед пам'яттю загиблих військовослужбовців. Віримо, що подвиг українських військових та титанічна праця мільйонів українців принесуть довгоочікуваний мир та звільнення рідної землі від російської окупації. Слава Україні та її Збройним Силам!